Over Luuk Nijenhuis - Advocatenkantoor Nijenhuis te Tiel
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Over Luuk Nijenhuis

‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’

mr. L.F. (Luuk) Nijenhuis

Luuk Nijenhuis houdt van een no nonsense aanpak. De rechtspraak is voor hem een middel, geen heilig doel. Het doel van zijn cliënten wel. Hij verschuilt zich niet achter zijn toga, maar staat liever met twee benen in de samenleving. Vanuit oprechte interesse in bedrijven en mensen verdiept hij zich graag in wet- en regelgeving. Bij de behandeling van een dossier geeft hij inzage in zijn strategie en plan van aanpak. Hij kijkt niet vanaf een afstand naar het doel, maar gaat liever samen met zijn cliënt op een eerlijke en transparante manier regelrecht op het beoogde resultaat af.

Liever advocaat dan manager

Luuk Nijenhuis is vanaf 1986 actief in het recht. Hij werd in juni 2004 beëdigd als advocaat;  Nadat hij bij Ordina NV als bedrijfsjurist ervaring opdeed en als directeur/eigenaar leiding gaf aan de bedrijfsjuristen van Legal House BV koos hij begin 2004 ervoor om als zelfstandig advocaat te gaan werken en zich uiteindelijk in zijn woonplaats Tiel te vestigen. De bewuste keuze voor kleinschaligheid komt voort uit zijn behoefte om de onderneming en de klant achter het dossier goed te kennen en advocaat te zijn in plaats van manager.

Heldere benadering

Luuk Nijenhuis werkt graag voor het lokale en regionale MKB, maar is ook actief voor grotere en nationale ondernemingen. Hij geniet tevens bekendheid door zijn directe aanpak en heldere benadering van zowel cliënten als dossiers. Zijn specialisaties zijn Vennootschapsrecht en Verbintenissenrecht, ICT recht en arbeidsrecht. Daarnaast zet hij zich als docent nog altijd graag in om jonge mensen te inspireren voor het vak en ondernemers juridisch te ondersteunen bij de start van hun eigen bedrijf.

Villa Pur Sang

Advocatenkantoor Nijenhuis is gevestigd in een gerenoveerde stadsvilla in het centrum van Tiel. Samen met andere, gedreven ondernemers heeft hij zich in 2013 ingezet voor het behoud van deze monumentale Villa Pur Sang. Dit karakteristieke pand met uitzicht over de rivier de Waal biedt onderdak aan verschillende kleinschalige kantoren en ZZP-ers. Als klein kantoor vormt Nijenhuis een welkome aanvulling op het bestaande aanbod van juridische dienstverleners in het Rivierengebied.

Voorkom problemen en schakel ons tijdig in als specialist.