ICT Recht - Advocatenkantoor Nijenhuis te Tiel
16874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16874,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

ICT Recht

‘Control, Alt, Delete’

ICT is uit onze samenleving niet meer weg te denken. Dagelijks worden online (zakelijke) overeenkomsten gesloten, afspraken gemaakt over diensten en betalingen. Bedrijven investeren in automatisering door de aanschaf van geïntegreerde ERP systemen die zowel hardware als software bevatten. Bij alle online diensten is het belangrijk om risico’s vooraf uit te sluiten en contracten zodanig op te stellen, dat achteraf geen discussie mogelijk is over kwaliteit, levertijd, kosten en aansprakelijkheid.

Expertise ICT branche

In de praktijk blijkt echter vaak dat contracten niet sluitend zijn of niet goed doordacht. Ook bij productontwikkeling en samenwerking bij verkoop van een softwareproduct komen conflicten regelmatig voor omdat zaken niet goed geregeld zijn. Wij hebben de afgelopen twintig jaar veel expertise opgebouwd op het gebied van ICT contracten, zowel voor leveranciers als afnemers. Door onze ruime ervaring kunnen we veel ellende (achteraf) voorkomen.

Advocatenkantoor Nijenhuis is gespecialiseerd in:

  • Het inhuren van freelancers/externe deskundigen

  • licentieovereenkomsten

  • Distributieovereenkomsten en agentuurovereenkomsten

  • Mantel en deelovereenkomsten

  • Outsourcing overeenkomsten

  • ICT dienstverleningscontracten / onderhoudscontracten

  • Turnkey project overeenkomsten (fixed price/date bepalingen)

Voorkom problemen en schakel ons tijdig in als specialist.