Over Gert den Haan - Advocatenkantoor Nijenhuis te Tiel
17101
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over Gert den Haan

‘Voorkomen is beter dan genezen’

mr. G.W.L. (Gert) den Haan

Gert den Haan werkt sinds 1 januari 2016 als advocaat bij Advocatenkantoor Nijenhuis.
Aan het begin van zijn juridische carrière in 1999 was Gert den Haan als bedrijfsjurist werkzaam bij Legal House BV (bedrijfsjuridische dienstverlening). In de zes jaar dat Gert bij Legal House aan de slag was, werkte hij ook al nauw met Luuk Nijenhuis samen.

Na deze periode heeft Gert 10 jaar lang gewerkt bij MKB Huisjuristen, waar hij naast bedrijfsjurist ook manager was. De klantenkring daar bestond uit MKB-ondernemers en uit de verschillende brancheverenigingen van deze ondernemers.

Een goede oplossing hoeft, aldus Gert, zonder dat het recht uit het oog verloren wordt, niet altijd een juridische oplossing te zijn. Wel juridisch verantwoord uiteraard, maar steeds met oog op het  in samenwerking met zijn cliënt vastgestelde doel.

Gert staat zowel MKB-ondernemers als grotere ondernemingen bij. Regelmatig ook particulieren (op basis van een toevoeging van de raad voor de rechtsbijstand). Hij zet zich dan enthousiast in en streeft daarbij het beoogde resultaat te bereiken. Zijn werkgebied omvat kortgezegd:   vennootschapsrecht, verbintenissenrecht en contractenrecht.

Voorkom problemen en schakel ons tijdig in als specialist.